مسابقات GosuCup Asia یکبار دیگر برای ۵امین بار پذیرای ۲۵۶ تیم آسیایی خواهد بود …

این مسابقات که برای پنجمین بار متوالی در حال برگزاری است از طرف نوت بوک MSI و مادربرد GIGABYTE ساپورت میشود .

زمان برگزاری این مسابقات شنبه و یکشنبه هفته آینده مصادف با ۲۳ و ۲۴ فوریه است .

زمان بندی دقیق تر مسابقات به شرح زیر است :

 

Round of 256: Saturday, 23 February, 09:00 CET/16:00 SGT, Bo1
Round of 128: Saturday, 23 February, 10:00 CET/17:00 SGT, Bo1
Round of 64: Saturday, 23 February, 11:00 CET/18:00 SGT, Bo1
Round of 32: Saturday, 23 February, 12:00 CET/19:00 SGT, Bo1
Round of 16: Sunday, 24 February, 06:00 CET/13:00 SGT, Bo1
Round of 8: Sunday, 24 February, 07:00 CET/14:00 SGT, Bo1
Semi finals: Sunday, 24 February, 08:00 CET/15:00 SGT, Bo3
3rd place match: Sunday, 24 February, 10:30 CET/17:30 SGT, Bo3
Final: Sunday, 24 February, 13:00 CET/20:00 SGT, Bo3

 

جایزه ی تیم های اول تا سوم مسابقات به ترتیب ۵۰۰ ، ۳۰۰ و ۲۰۰ دلار اعلام شده است .

سرور برگزاری مسابقات سرور سنگاپور خواهد بود .

 

برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به وبسایت GosuGamers مراجعه کنید .

 

 








بازدید : 660 نفر      تاریخ ارسال : ۱۳۹۱/۱۲/۰۱      نویسنده : DUMA      موضوع : اخبار تیم ها

پاسخ دهید

:aaaah: 
:angel: 
:blink: 
:blush: 
:burn: 
:cheeky: 
:cool: 
:crazy: 
:cry: 
:blushh: 
:duel: 
:faceless: 
:frog: 
:alch: 
:stab: 
:trans: 
:devil: 
:disappear: 
:disapprove: 
:facepalm: 
:fail: 
:fire: 
:gross: 
:haappy: 
:happytears: 
:headshot: 
:hex: 
:highfive: 
:huh: 
:hush: 
:laugh: 
:rage: 
:sad: 
:sick: 
:sleeping: 
:smile: 
:snot: 
:stunned: 
:surprise: 
:tears: 
:thinking: 
:troll: 
:wink: 
:yolo: 
:invise: 
:double: 
:illusion: 
:haste: 
:regen: 
:ggdire: 
:ggradiant: 
 
ویدئوها
مطالب تصادفی
  • ۴ تیم برتر Starladder 8 مشخص شد
  • Xiao8 : ما از اشتباهاتمان درس میگیریم
  • DK با ظاهری جدید …
  • تحلیل آپدیت ۱۵ فروردین دوتا ۲
  • همه چیز در مورد Random Ability Draft
  • مسابقات CIS Carnage
  • Black : با هر باخت قولی که به والدینم دادم میشکنم !!!
  • Alliance قهرمان یا بازنده ؟
  • دموی Refilling Bottle With Chen
  • ارتباط با مدیریت
  • DOTA2 به زبان چینی
  • مستند Free to play به زودی !
  • SSD منحل شد !!!
  • برگزاری مسابقه Persian Gulf Cup
  • برگزاری بخش مقدماتی چین TI5 به صورت Lan
  • فروش ویژه تیشرت های Dota2
  • مصاحبه با ChuaN در مورد TI5
  • تحلیل آپدیت دوتا ۲ در تاریخ شنبه ۲۷ اردیبهشت ۹۳
  • نتایج برترین بازیکنان ایران در سال ۲۰۱۲
  • NS بعد از ۴۲ روز بازنشستگی به VP بازگشت
  • کتابچه کمیک Axe – آخرین قلعه
  • تحلیل آپدیت ۶٫۸۲ دوتا و دوتا ۲ به فارسی
  • تیم های دعوت شده به مسابقات The International 4
  • دو تیم انتخاب شده برای Dota2 Starladder XII
  • قهرمانی تیم Liquid در EPICENTER Champions
  • ویدئوی اشتباه Dendi
  • مصاحبه اختصاصی با آرام “Hunter” اکتایی
  • آموزش هیروی Anti Mage
  • آپدیت دوتا ۲ پچ ۷٫۰۳ فارسی
  • آیتم های Immortal اینجا هستند